Scroll Top
Trouwkaarten DIY Kelly & Kesheal

Bruiloft organiseren

Eindelijk is het zover K & K zijn voor eeuwig met elkaar verbonden, hun liefde is bezegeld door de verbintenis van het huwelijk.

Na het moment van de dag, het ‘’Ja-woord’, komt het verliefde bruidspaar langzaam maar zeker van hun roze wolk af. Om hen op te vangen stonden vrienden, familie en kennissen klaar om met hen, hun geluk te vieren.

Het is een schitterende en liefdevolle dag geworden. Waar we even op terug mogen blikken,

De bruiloft van K & K op 08 / 08 / 2018.

Met een liefde zo groot als die van hen, wilden wij ervoor zorgen dat ook hun dag een onvergetelijke ervaring zou zijn. Dit vergt een planning die tot in de puntjes is uitgedacht. Samen met haar ouders en familieleden gingen we vol enthousiasme ervoor.

Trouw locatie in Amsterdam
Trouw locatie in Amsterdam
Bruiloft Zaalverhuur Flavour Town
Bruiloft Zaalverhuur Flavour Town

De trouwlocatie, trouwkaarten, ringen, jurken, het feest én de huwelijksreis, alles compleet aangepast aan het bruidspaar. Dit vele werk werd op de meest mooie manier beloond op de dag zelf, dat zie je aan de trouwfoto’s. Alles verliep perfect en Kelly straalde en was zo gelukkig dat woorden haar te kort kwamen. Het enige wat ze nog kon uitbrengen was: ‘’Het is alsof jullie mijn dromen werkelijkheid hebben gemaakt! Dit is de mooiste dag van mijn leven die ik mag delen met de liefste man in de wereld en in een prachtige jurk! Meer had ik niet kunnen vragen.’’

Dit is natuurlijk het grootste compliment om te krijgen! Een gelukkige bruid die volledige heeft kunnen genieten van haar trouwdag. Hiervoor hebben we natuurlijk wel de mogelijke gesprekken met Kesheal en Kelly gehad, zodat er een duidelijk beeld van hun droom naar voren kwam.

 

Zelfgemaakte Trouwkaarten Kelly-Kesheal
Zelfgemaakte Trouwkaarten Kelly-Kesheal

Hierbij kreeg ik de vrijheid om mijn creatieve ideeën aan een mooie trouwkaart te wagen. Hun wens, een trouwkaart zijn niet al te serieus was maar met een romantisch tintje. Dus daar ging ik! Ik ben begonnen met het idee om een karikatuur te maken in het kleurenschema van hun trouwkleding. Dit heeft een paar paar dagen knutselen gekost, maar het eindresultaat was het meer dan waard.

In een speciale kerkdienst, in de Nicolaaskerk die op de kaasmarkt te Purmerend staat, heeft het bruidspaar met de zegen van Gods elkaar het Ja-woord gegeven. Deze prachtige dienst werd begeleid door de pastoor, Marcelo Salao Rocha. Beide waren oogverblindend mooi en genoten in volle tuigen.

De details; Alles valt of staat hiermee! We hebben geprobeerd om aan alles te denken, van tafelindeling, bloemen in het zelfde kleurenschema, naamkaartjes in zelfde font als de trouwkaarten, diensten voor alle gasten inclusief het bruidspaar om hen zo comfortabel mogelijk maken, tafel opstelling en zeker niet te vergeten, de trouwtaart met de perfecte taarttopper.

Trouwtaarten & Trouw taarttopper
Trouwtaarten & Trouw taarttopper

Alles en nog meer zodat iedereen kon baden in het geluk van het bruidspaar.  Toen de dag eenmaal verder vorderde werd de zomerse dag het perfecte decor voor het diner. Met Surinaams eten op tafels en kleurrijke versieringen en met de zon op de achtergrond.

De spanningen van de dag begonnen te vervliegen bij zowel K & K, als bij de gasten. Men begon te genieten van de ontspannen sfeer en begon in de stemming te komen om hun geluk uitgebreid te vieren. Hiervoor was er een zaal afgehuurd die volledig versierd en ingericht was in het bijbehorende thema van de dag. De dj stond klaar om te draaien, het foto-hokje was al aanwezig en de fotograaf was er om alles vast te leggen. De drankjes stonden klaar en het was tijd om te beginnen met feesten op deze mooie feestlocatie in Amsterdam,  niks mocht hen ontbreken.

That's me - Moony4ever
That’s me – Moony4ever

Hier een handvol van hun favoriete trouwfoto’s van de dag, die ik van hen mag delen. Geschoten door @bousou.photo. De bruiloft werd gehouden in een architecturaal pareltje van een Receptie Zaal. Die versierd werd met vrolijke, romantische kleuren.

Het bruidspaar heeft een voorliefde voor Suriname! Deze voorliefde hebben we geprobeerd te coöpereren in hun dag. Met heerlijke gerechte uit de Surinaamse keuken, die overigens een Surinaamse Catering kwamen, alles zag er perfect uit! Van de versgebakken bara’s tot aan Surinaamse pasteitjes werden we verwent tot het buffet met Surinaamse gerechten klaar stond.

Surinaamse Catering
Surinaamse Catering
Surinaamse Catering
Surinaamse Catering
Surinaamse Catering
Surinaamse Catering
Surinaamse Catering
Surinaamse Catering
Surinaamse Catering
Surinaamse Catering
Surinaamse Catering
Surinaamse Catering
Surinaamse Catering
Surinaamse Catering
Surinaamse Catering
Surinaamse Catering

Surinaamse Catering Saoto

 

 

Wij zijn ontzettend vereerd dat we deze mooie dag met jullie te mogen delen.

Lieve K & K,
wij hebben genoten. Bedankt!

 

 

Related Posts
Editor's Picks
Clear Filters