20130130_155825Hallo iedereen!

Hierbij mijn eerste post in mijn eerste blog en mijn eerste WordPress! Ik ben erg aan het uitzoeken hoe het werk. Natuurlijk is alles in het begin erg ingewikkeld maar ik begin het nu wel aardig onder de knie te krijgen. U zult zeker enkele teksten vinden die nog gecorrigeerd moeten worden. Maar daar werk ik nu hard aan 🙂

Ik ben deze blog begonnen omdat ik graag mijn ervaringen over gezond eten & gezond leven met jullie wil delen. Door bewuster te gaan eten is mijn gezondheid er zonder twijfel op vooruit gegaan – de voordelen van een holistische aanpak zijn eindeloos. Ik hou van mijn Surinaamse roots, maar ben er niet dagelijks ermee geconfronteerd. Hoe ik ouder wordt merk ik dat er aardig veel interesse ervoor toon. Ook de Surinaamse keuken heeft mijn aandacht gekregen, mijn moeder en vader kunnen in no time een heerlijk gerecht op tafel toveren. Daar heb ik persoonlijk dus nogal problemen mee. Dus ik zoek naar manieren die het koken nogal wat makkelijker maken, met de recepten die ik van moeder’s keuken meegekregen heb.

Lees hier meer over, Wie ben ik?

Nieuwe aanpak, Nieuw Begin.

Het is nu 2018 en heb helaas in 2016 en 2017 het niet kunnen volhouden om wekelijks een blog post te schrijven. Er is veel gebeurt en veel veranderd in mijn levenswijze, vooral het leren om mijn chronische ziekte Lupus om te gaan. Ik ben bewuster gaan leven, meer gaan genieten van de kleinste gebeurtenissen. In mijn blog zal ik daarom ook gevarieerde levensgebeurtenissen schrijven, mijn hobbies, mijn creativiteit, mijn Surinaamse roots, mijn welbelovende toekomst. Alles dat op mijn pad komt en met jullie wil delen.