Scroll Top
Voordelen Afrikaanse Zwarte Zeep

Afrikaanse zwarte zeep

Ben je op zoek nar de beste huidproducten dan is Black Soap (Afrikaanse Zwarte zeep)dé keuze om te maken. Deze unieke Afrikaanse zwarte zeep is ideaal voor mensen die last hebben van een vette huid of van acne. Deze Afrikaanse zwarte zeep wordt al eeuwen gebruikt om zijn helende eigenschappen. Black Soap (Afrikaanse Zwarte zeep) is voorzien van een mengsel van as van lokale planten en schorsen, cacao, peulenschillen en palmboom bladeren. Door deze unieke samenstelling krijgt de zeep een bijzondere textuur mee die wat ruwer aanvoelt op de huid. Ik heb een droge huid dus gebruik ik de black soap maar 1 keer in de week anders droogt mijn huid meer. Mijn huid voelt altijd veel frisser aan als ik mijn wekelijkse routine doe en moet zeggen dat ik niet zonder dit product meer kan.

Voordelen van Afrikaanse zwarte zeep

Het unieke aan Afrikaanse zwarte zeep (African Black Soap) is dat het boordevol met vitamine A en E zit. Dit zorgt ervoor dat je huid voorzien wordt van de juiste bouwstenen. Deze stoffen dragen bij aan een gezonde uitstraling van de huid. De toevoeging van de as zorgt ervoor dat de Black Soap  (Afrikaanse Zwarte zeep) een soort ex foliërende werking heeft op de huid. Zie het dan ook als een soort masker wat je aanbrengt op je huid of op je gezicht. De zeep is ook nog eens volledig voorzien van natuurlijke ingrediënten. Geen gedoe met toegevoegde kleur- en geurstoffen, maar een zeepje wat tenminste echt natuurlijk en veganistisch is.

Hoe gebruik je Black Soap?

Dudu Osun Black Soap @ Toko Omoe
Dudu Osun Black Soap @ Toko Omoe

Net als andere huidproducten die je makkelijk online kunt bestellen is Black Soap (Afrikaanse Zwarte zeep) eenvoudig om te gebruiken. Ik vond dit product in de aanbieding bij Toko Omoe (Kai Hing). Op hun Facebook was er een leuke promotie 6 halen voor 10 euro, heb meteen voor mijn nichten en vriendinnen gekocht. Deze Afrikaanse zwarte zeep kan op het gezicht of/en lichaam aan worden gebracht door een klein brokje te mengen met water.

Door het even in te laten trekken worden alle slechte stoffen uit de huid gehaald. Naast het gebruik op je gezicht kan je deze Afrikaanse zwarte zeep ook gebruiken voor in het haar. Combineer dit met Argan olie en je voorziet je haar van de beste stoffen om goed te kunnen groeien.

Door vandaag nog te kiezen voor de speciale Afrikaanse zwarte zeep ben ook jij in staat om je huid net even wat zachter, jonger en frisser te maken. Nog meer huidproducten nodig? Neem dan zeker even een kijkje in het aanbod om te zien welke opties er op dit moment te vinden zijn op hun Facebook!

 

Op mijn beauty blog schrijf ik meer over voordelen en nadelen over producten voor je huid en lichaamsproducten, vooral tips en adviezen van producten die uit de natuur van tropische landen zoals Suriname gemaakt worden. Zoals mijn favoriet: de Tonka Olie van Marlon Rozenblad. Mijn persoonlijke ervaringen omtrent deze zeep en beauty producten vindt u op deze pagina: Beauty Blog by Moony. Maar ik zeg altijd erbij, ik ben geen specialist in de huid, voor adviezen voor jouw eigen huid kan je beter naar een schoonheidsspecialiste gaan of een dermatoloog.

Meer weten over de producten zoals Tonka Olie, Black Soap (Afrikaanse Zwarte zeep) kunt u ook weer terug vinden op mijn producten pagina “Mijn voorraadkast” waar ik alle extra informatie deel.

Related Posts
Editor's Picks
Clear Filters