Scroll Top

Mijn favoriete Quotes

Thuis,

Thuiskomen is daar waar je gewenst bent, waar de liefde overheerst. Waar de armen je omhelzen, en je altijd wordt begroet.

Een zoen om nooit meer te vergeten, zodat je weet “ik zit hier goed”

Laat het licht schijnen vanuit jezelf

“Happiest girls, are the Prettiest!” – Het welbekende citaat van Audrey Hepburn. Het komt over als een eenvoudige zin, maar er schuilt een waarheid achter. Iemand die gelukkig is, gaat positief door het leven, is zelfverzekerd en weet wat ze wil. Pretty (prettiest) betekent mooi zijn.

Lees mijn blog artikel:

Gelukkig zijn van binnen…


“Darkness cannot drive out darkness; only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.”

Quotatie Darkness Times
Quotatie Darkness Times

Lees mijn blog artikel:

Sterk blijven met je “Inner Self”

 

“The World is dark, and you should be the one to light it up”

 

Creative MINDS

Zaadjes zaaien, bekende citaten!

Een zaadje planten betekent een zaadje zaaien om later een volgroeide plant/boom te oogsten/oogsten. Maar hier worden de termen ook metaforisch gebruikt waar het betekent om de basis te leggen voor iets dat zich in de toekomst kan ontwikkelen of uitbreiden. Wat we zaaien is wat we oogsten, dus je moet altijd een beetje goed karma in het leven zaaien.

Deze positieve citaten laten je weten dat het planten van zaden van liefde, kennis, vastberadenheid, hard werken je altijd succes en geluk in het leven zal opleveren. Net zoals een zaadje langzaam groeit met zonlicht, lucht, aarde en water, zo zal onze geest, wanneer deze wordt bezaaid met positieve gedachten en geleid door leraren, kennis en geduld tot prachtige geesten laten bloeien.

Moony4ever Quotes 2019
Moony4ever Quotes 2019

 

 

 

“Even you plant and water bad seeds, doesn’t mean it bear good fruits”