Scroll Top

Het vastleggen van een herinnering met Henna Tattoo

Kiyan Dean Alexander De GamaAls je nou op vakantie bent of je hebt plannen om in een ander land te gaan dan moet je manieren vinden om het land te verkennen. Door de strenge maatregelen in Curaçao, de totale lockdown ben ik maar een Blog / website begonnen waarin zoveel mogelijk bedrijven in Curacao te registeren. Zo kwam ik dus ook achter hoe je Curaçao op leuke manieren kan verkennen en te bezoeken, zijn er talloze opties om dat te doen. Een van mijn persoonlijke favoriet is een rondleiding door de lokale bewoners, zoals ik dergelijke tours in mijn travel blog in Curacao geschreven heb: https://micuravida.com/tours-by-locals- in-curacao. Dus besloot ik om een ​​lokale tour te maken om de geschiedenis en schoonheid van Curaçao te leren kennen.

Om deze tour wat spannender te maken, heb ik contact opgenomen met enkele lokale tours die fotografen zijn en heb ik een andere spannende manier onthuld om Curaçao te verkennen.

 

 

 

 

 

Nigrita Nigrita

Henna Tattoo Artist Curacao

Tijdens de Corona  lag de keuze aan mezelf, om tijd te verspillen en alles uit te stellen of productief te zijn en er het maximale uit te halen. Ik heb ervoor gekozen om op zoek te gaan naar nieuwe ideeën om Curaçao te verkennen en daarbij kwam ik dit creatieve en mooie Instagram-account tegen van de henna-artiest, Nigrita Nigrita. Op een oogopslag was ik onder de indruk van haar kunstwerken en creativiteit.

Het eerste dat ik deed na de afsluiting was contact opnemen met deze geweldige artiest en vertelde mijn verhaal over het verlies van mijn zoon Kiyan-Dean Alexander het afgelopen jaar. Hoewel ze een geweldige artiest is, kwam ze erg goedhartig over en gelukkig stemde ze meteen in met mijn verzoek om kleine voetjes op mijn buik te maken als herinnering aan mijn geliefde zoon. Bij het maken van een ontwerp begeleidde ze me ook bij het maken van foto’s van het proces. Ik ben haar echt dankbaar en dring er bij jullie op aan om bij haar langs te komen tijdens een bezoek aan Curaçao.

Voor contact informatie bezoek deze pagina: Nigrita Nigrita Curacao

Henna-tatoeages kunnen worden gedaan met natuurlijke Henna of Jagua-gel en zijn altijd het beste, ongeacht een feest. Je kunt ze dragen op strandfeesten of bruiloften of gewoon voor de lol, het hangt helemaal van jou af. Het henna-artwork is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, vormen en maten en varieert met uw lichaamsdeel, omdat het overal kan worden aangebracht. Het is een keuze uit persoonlijke voorkeuren als u wilt dat het mooi en gedetailleerd is, of eenvoudig en eenvoudig. Elk ontwerp vereist echter passie en toewijding waar Nicolle mee gevuld is. Maak nu een afspraak en laat u tijdelijk tatoeëren.

 

 

 

 

Related Posts
Editor's Picks
Clear Filters