Scroll Top
Vakantie in Curacao

Zomerse relatiegeschenken die een lach op mijn gezicht toverden!

De zomerse maanden zijn weer aangebroken. En ook de schoolvakanties zijn weer begonnen in grote delen van het land. Het is de perfecte periode om erop uit te trekken. Velen gaan op vakantie, dagjes weg, naar het strand of het park. Dat zijn allemaal ‘mooi weer activiteiten’ waar je al snel zomerse relatiegeschenken aan kunt koppelen. En dat doen vele bedrijven dan ook, bijvoorbeeld door geschenken uit te delen aan personeel en relaties. Ik bespreek een aantal zomerse relatiegeschenken waar ik een lach van kreeg op mijn gezicht.

Badslippers op Vakantie in Curacao
Badslippers op Vakantie in Curacao

1.    Slippers waren geen slippertje

Van een klant waar ik regelmatig voor werk kreeg ik bedrukte slippers voor tijdens de zomervakantie. Het waren badslippers in de kleur van hun huisstijl en op allebei de slippers stond de naam van het bedrijf gedrukt in reliëf. Ik had slippers als zomers relatiegeschenk nog nooit eerder gezien en was daardoor blij verrast. Hoewel ik bij ontvangst niet had gedacht ze ook daadwerkelijk te dragen, heb ik ze thuis vrijwel dagelijks aan om even naar buiten te lopen, bijvoorbeeld om iets in de grijze of groene afvalbakken te deponeren. En ja, ik heb ze ook eens aan gehad op het strand met als excuus dat mijn andere teenslippers zorgde voor irritatie tussen de tenen.

2.    Waaiers zorgen voor verfrissing

Toen ik jaren geleden met vrienden op een zomers festival was, was het echt bloedheet met temperaturen boven de 30 graden. Hoewel ik goed tegen de warmte kan, was het zelfs voor mij afzien en was het zoeken naar verkoeling. Het festival deelden gelukkig bedrukte waaiers uit aan bezoekers, zodat iedereen zichzelf wat verkoelende lucht kon toewuiven. Het zorgde voor de welkome verfrissing. Na afloop van het festival nam ik de waaier mee naar huis en ook daar gebruik ik de waaier op warme dagen. Voor het festival was het niet alleen een geweldige manier om de naamsbekendheid te werken, want deze uitdeelactie haalden zelfs de landelijke krant, maar het was voor de vele bezoekers ook extra praktisch.

Meer relatiegeschenken?

Bij JM Promotions kun je terecht voor zomerse relatiegeschenken, zoals relatiegeschenken, zoals hangmatten en blikjeskoelers, maar je kunt bijvoorbeeld ook speelkaarten bedrukken. Als je zelf een idee hebt en het product niet kunt vinden in ons assortiment, neem dan contact met ons op, want waarschijnlijk kunnen wij je gewoon helpen.

 

Related Posts
Editor's Picks
Clear Filters