Scroll Top
Nakd Repen - alle Smaken
Nakd Pecan Pie
Nakd Pecan Pie

Soms krijg je gewoon trek! Zeker rond het middaguur is dat niet zo abnormaal. Als je bijvoorbeeld je lunch vergeten bent en op bezoek bent bij familie, dan krijg je vast wel iets aangeboden. Zo was ik op bezoek bij mijn vader toen ik voor de eerste keer een NAKD reep aangeboden kreeg. Eerst wou ik er niets van weten want ik ben niet zo voor gezond. Omdat ik hem van mijn vader kreeg, nam ik de snackreep netjes aan en stopte ik hem in mijn tas. Ik zou dat gezond ding later wel opeten. Zo lag de NAKD-reep dagen in mijn tas. Ik was de reep alweer vergeten toen ik een week later op de auto was, in de file en honger kreeg. Toen vond ik het ding pas terug. Ze zeggen dat honger de beste saus is. Dat is waar, want toen durfde ik de reep pas opeten. Ik was eerst huiverig bij de gedachte, maar tot mijn grote verbazing was die NAKD-reep hartstikke lekker! Toen ik thuiskwam, wou ik er meteen eentje kopen. Ik googelde waar ik die heerlijke NAKD-reep kon kopen. Uiteraard wilde ik ook weten of er nog andere smaken waren en of het echt wel zo gezond was!

Waar kan ik een NAKD-reep kopen?

Het was niet zo moeilijk om dit uit te vissen. De woorden NAKD-reep of NAKD-bar kopen intikken, helpt je een heel eind op weg. Eerst vindt je de site van NAKD zelf, maar er zijn ook andere interessante webshops zoals denotenshop.nl! Daar vindt je ook alle soorten en het mooiste is dat ze daar maar € 1,10 per stuk kosten. Online repen kopen is gemakkelijk en aantrekkelijk. Je hoeft er de deur niet voor uit en al het lekkers wordt gewoon aan de deur geleverd. Je moet wel oppassen dat je niet te veel verzendkosten betaalt. Voor een product van iets meer dan een euro breekt dat zuur op.

Je kunt natuurlijk ook gewoon naar de winkel gaan! NAKD-bars vind je bij Albert Heijn, Banana Bread en Apple Crunch! Het mooie is dat ze daar maar een euro kosten! Je hebt echter maar keuze tussen 2 smaken. Voor wie meer variatie wie, kan ik Holland & Barrett aanraden. Zo heten de winkels van ‘De Tuinen’ nu. De prijs is er wel een stuk duurder: € 1,39!

Alle smaken van NAKD-repen!

Ik kwam er vlug achter dat ook Albert Heijn en Holland en Barrett niet alle smaken in huis hebben. Op de site van www.nakd.nl vindt je zoveel soorten dat het gewoon niet mogelijk is om ze allemaal op te noemen in één blog! Ik kan je dan alleen maar aanraden om deze site te bezoeken en daar je keuze te maken!

Is het gezond om NAKD-bars te eten?

NAKD-bars zijn erg lekker. Dat is ook een beetje de reden dat ik niet echt kan geloven dat ze ook werkelijk gezond zijn. Zo wou ik meer weten over de hoeveelheid suiker die erin zit! Zo ging ik alweer op zoek op het internet om hierover zoveel mogelijk betrouwbare informatie te vinden. De volgende nuttige raadgevingen wil ik zeker met jullie delen!

NAKD-bars en suiker!

Zelf ben ik nogal dol op suiker! We kunnen er niet omheen. Er zit namelijk wel suiker in NAKD-bars. De verleiding is dan ook groot om er snel eentje op te knabbelen, zeker als je zoals ik een hele voorraad in huis hebt! Dat is pas een echte uitdaging! Op een bepaald moment kwam ik er gewoon achter dat ik tot 3 NAKD-repen per dag at. Ik wist dat er suiker in zat, maar omdat de repen tot de gezonde snoep worden gerekend, had ik lekker een excuus om verder te gaan met het eten van die verslavende repen! Ik kwam er op die manier achter dat NAKD-bars niet alleen voordelen, maar ook paar nadelen hadden.

Nakd repen Gezonde Snack
Nakd repen Gezonde Snack

De voordelen van NAKD-bars:

  • NAKD-bars worden gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die maar minimaal worden bewerkt.
  • Het recept is eenvoudig en bevat slechts enkele ingrediënten zoals fruit en noten.
  • De NAKD repen kleven niet zo erg zoals bij andere gezonde repen wel het geval is.
  • NAKD-bars geven je direct een gevuld gevoel en nemen je honger weg!
  • Ze zijn een goede bron van eiwitten!

De nadelen van NAKD-bars:

NAKD-bars bevatten zeer veel suiker. Dit komt omdat ze vervaardigd worden uit dadels en rozijnen. Dit zijn vruchten die ontzettend veel suiker bevatten! Zo kom je al gauw aan 15 gram suiker per bar! Ook al gaat het hier over natuurlijke suikers zoals fructose, dit is gewoon te veel. Is het dan wel zo’n goed idee om NAKD-repen te eten?

Waarom kiezen voor NAKD-bars?

Uit wat ik hierboven schreef, kun je afleiden dat het geen goed idee is om NAKD-repen te eten als je af wil van je suikerverslaving. Maar, omdat NAKD-bars natuurlijke suikers bevatten, zijn ze al een veel betere keuze dan bijvoorbeeld een heel pak chocolade! Als je echt veel suiker eet en je je voedingsgewoonte wilt veranderen, dan kun je NAKD-repen wel gebruiken als een tussenstap om je suikerverslaving geleidelijk af te bouwen. Nogmaals, deze repen bevatten nog veel suiker, maar ze zijn zeker gezonder dan gewone snoep of chocolade die veel bewerkte suikers bevat!

NAKD-bars tijdens het sporten

Wie regelmatig sport, heeft extra energie nodig. Fructose is zo’n bron van gezonde energie, want dit is 100% natuurlijke suiker. Deze suiker vind je ook terug in NAKD-bars. Voor wie aan sport doet, zijn NAKD-repen wel degelijk een goed idee. Tijdens je training kun je van deze gezonde bars wel veel baat hebben.

NAKD-repen helpen tegen bij een kater

Een nachtje stappen met vrienden is altijd leuk. Alleen de kater die je er de volgende morgen aan overhoudt, is minder fijn. Je lichaam vecht met alle macht tegen het misselijke gevoel in je maag en heeft een heleboel energie nodig om het teveel aan alcohol van de avond ervoor kwijt te raken. Tegelijk snakt je lichaam naar energie! Een NAKD-reep kan dan wonderen verrichten! Neem je liever niet je toevlucht tot suiker, dan kan een stevig Engels ontbijt met veel eieren ook helpen. Het is maar wat je aandurft op het moment dat het je overkomt. Waar je ook voor kiest, je zult er hetzelfde gevoel van krijgen als Popeye wanneer hij zijn wonderkrachten uit spinazie haalt!

Ziezo, nu weet je een beetje waar een NAKD-bar allemaal goed voor is. Toegegeven, er zit suiker in. Tegelijkertijd kun je ervan op aan dat de suikers die in deze reep zitten, 100% natuurlijk zijn. Als je van plan bent om helemaal met suiker te kappen, dan zijn NAKD-repen niet zo’n goed idee. Je kunt ze wel gebruiken om je trek weg te nemen of als gezonde snack. Het is noodzakelijk dat je al zover gevorderd bent, dat je zelf enige controle kunt uitoefenen over je suikergebruik. Zoals voor alles geldt ook voor NAKD-bars: geniet ervan, maar ken je eigen grenzen!

 

Related Posts
Editor's Picks
Clear Filters