Scroll Top
Mr Cool Drink - Tropische & Surinaamse Dranken

Mr. Cool drinks: een drankje voor het ultieme tropisch gevoel

Tijdens deze zonnige dagen kunnen we soms bijna vergeten dat we in Nederland zijn, met dit nieuwe zomerse drankjes kan dat al helemaal.

Opzoek naar een Caribisch gevoel tijdens de warme zomer maanden ? – Mr. Cool Drink, een nieuw verfrissend drankje, is nu in de meeste toko’s en Surinaamse afhaalrestaurantjes te verkrijgen. De volgende keer dat je op jouw broodje pom of roti wacht, probeer Mr. Cool Drink en laat de verfrissende tropische smaak je meenemen naar de Caribische kust.

De eerste keer dat ik Mr. Cool ontdekte was bij een Surinaamse Toko bij mij om de hoek. Ik had al eerder mensen er mee zien lopen en de vrolijke kleurtjes en het interessante ontwerp van het flesje spraken me al aan.

Ik loop het Surinaamse afhaalrestaurant bij mij in de buurt in. Er zit een gezin aan tafel, ze eten verschillende Surinaamse gerechten, zoals Roti, rijst met pom en gevulde barra’s en iedereen drinkt Mr. Cool. Allemaal een ander smaakje: Mr Cool Kola Champion, Mr. Cool Grape, Mr.Cool Pineapple en Mr. Cool Banana. Met al die kleuren en geuren was het een aantrekkelijk kleurrijk eetfestijn.

mr cool drink banaanIk bestel een Mr Cool Pineapple en ben aangenaam verast met de zoete tropische smaak. Het geeft mij echt een zomers gevoel. Ik koop ook nog even een Mr Cool Banana om later thuis uit te proberen.

Thuis aangekomen heb ik ze even gegoogled en zag dat hun exotische, fris zoete en licht prikkelende smaak is gebaseerd op het origineel Caribisch softdrink recept en ze zijn beschikbaar in verschillende smaken, zoals:
Mr Cool Kola Champion smaak
• Mr Cool Grape
• Mr Cool Pineapple
Mr Cool Banana

Mr. Cool is vergelijkbaar met het tropische drankje Chubby Drink, maar dan de betere versie heb ik mij laten vertellen. Ik was al bekend met het merk Chubby drink, klein bol flesje. Schattig, maar je zag alleen kleine kinderen ermee lopen dus nooit echt gewaagd om het te kopen. De Surinaamse drankjes worden gemaakt door een Surinaams bedrijf in Rotterdam en de frisdrankjes zijn gebaseerd op originele Caribische recepten, dé ideale verfrissing tijdens dit zomerse weer. Ik ga in ieder geval de andere smaakjes ook even uitproberen, want Banana en Pineapple smaakte zeker naar meer.

Mr. Cool Drinks is voor iedereen die de zomer wilt proeven, van jong tot oud.

MR Cool Drinks
MR Cool Drinks – Surinaamse Dranken – Foto genomen van hun website: http://mrcool-drinks.nl
Related Posts
Editor's Picks

Leave a comment