Scroll Top
Baby Urn Bestellen

Unieke mini en baby urnen van Geert Kunen

Het kan zijn dat je na een crematie maar een kleine hoeveelheid as wil bewaren in een kleine urn. Misschien wordt een deel van de as uitgestrooid of zijn er meerdere mensen die een deel van de as in huis willen halen. Beeldend kunstenaar Geert Kunen maakt verschillende soorten urnen in verschillende groottes. Zo kun je bij Geert Kunen terecht voor het kopen van een mini urn of baby urn.

Een urn met een verhaal

Geert Kunen ~ Bedankt!
Geert Kunen ~ Bedankt!

Wanneer je zoekt naar een unieke urn ben je bij Geert Kunen aan het juiste adres. Het verliezen van een dierbare of een baby is heel zwaar. Een leuke herinnering zal het natuurlijk nooit gaan worden, maar het een goede plek geven is wel belangrijk. Een mooie urn die past bij het gevoel dat je hebt voor een dierbare kan hierbij helpen.

De mini urnen die je kunt kopen bij Geert Kunen worden met de hand gemaakt. Elke urn is dus uniek en heeft een eigen verhaal. De urnen worden vormgegeven met klei en worden voorzien van een bronzen finish. Dit geeft de urn een mooi uiterlijk, maar zorgt er ook voor dat de urn ook buiten geplaatst kan worden.

Op de website van Geert Kunen vind je enkele voorbeelden van urnen die je bij hem kunt kopen. Het is ook mogelijk om een op maat gemaakte urn te bestellen. Misschien heb je een mooi idee voor een urn zodat je de urn nog persoonlijker kunt maken. Geert Kunen snapt dat het rouwproces zwaar kan zijn en helpt je dan ook graag met het verwerken. Een urn is hier een onderdeel van.

Een baby of mini urn kopen die helemaal bij je past

Baby Urn op maatHet verliezen van een baby is voor de ouders heel zwaar. De eerste herinnering die je van een baby hebt, is in veel gevallen ook het begin van het rouwproces. Het uitkiezen van een urn is iets waar je als ouder op dat moment helemaal niet aan wil denken. Toch is het belangrijk om een urn te hebben waar je helemaal achter staat en vooral een mooie herinnering op zal roepen.

De mini en baby urnen die je bij Geert Kunen kunt bestellen, worden met liefde gemaakt en zijn vaak ook een mooi kunstwerkje. Je hebt veel mogelijkheden om de urn aan te passen naar je eigen wens. Zo kun je een waxinelichtje in de urn plaatsen als je dat wil en kun je een inscriptie op de urn laten plaatsen. Mocht je andere wensen hebben, dan kun je deze altijd voorleggen. Elke urn wordt handgemaakt waardoor aanpassingen gemakkelijk te maken zijn.

Over Geert Kunen

Geert Kunen is al meer dan 40 jaar kunstenaar en maakt al geruime tijd unieke urnen. De kunstwerken die hij maakt, maakt hij vanuit een diep innerlijk gevoel. Hierdoor is geen van de urnen hetzelfde en zijn ze allemaal uniek. Net zo uniek als de mensen die op onze aarde rondlopen. De as-urnen die Geer Kunen maakt, zijn van hoge kwaliteit en kunnen door de afwerking zowel buiten als binnen gebruikt worden.

Schroom niet om contact op te nemen met Geert Kunen als je vragen hebt over het bestellen van een mini urn of baby urn kopen. Hij geeft je graag meer informatie over de prijzen, verzending en levertijd. Ook kun je zijn showroom bezoeken in Belfeld (gemeente Venlo) van maandag t/m zaterdag. Openingstijden en meer over Geert Kunen vind je op zijn eigen website.

Geertkunen.nl
Kerkberg 4
5951 BD Belfeld

Zakelijk: 06-42599792
Particulier: 06-21887919

Wel even bellen voordat u langs wilt gaan, dan kunt u hun (zijn) showroom verschillende baby urnen bekijken.

Related Posts
Editor's Picks